Advertisement

Beren Saat Efe Güray / Beren Saat'ten eski aşkı Efe Güray'lı kafa karıştıran ... / Saat, bu alışkanlığı bozmayarak 2021 senesinde de güray'ın doğum gününü kutladı.

Beren Saat Efe Güray / Beren Saat'ten eski aşkı Efe Güray'lı kafa karıştıran ... / Saat, bu alışkanlığı bozmayarak 2021 senesinde de güray'ın doğum gününü kutladı.. Beren saat'in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan efe güray, güzel oyuncu beren saat'in ünlenmesine vesile olan yarışma sırasında kendisini hiç yalnız beren saat, 2002 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü unutmadı. Geçen sene eşi kenan doğulu ile aralarında soğuk rüzgarlar eserken 2004 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü kutladığı için. Hatta beren saat yorulmasın diye onun yerine sırada bekleyerek büyük takdir toplamıştır. Oyuncunun paylaşımına düştüğü not ise takipçilerini ikiye böldü. Peki beren saat ilk aşkı efe güray ile ilgili neler söyledi?

Saat, 2004 yılında kaybeden sevgilisini ''benim kahramanım notuyla andı. Beren saat'in unutamadığı, ölümüyle yasa boğulduğu en yakın arkadaşı ve aynı zamanda sevgilisi olan efe güray'ın ismini mutlaka duymuşsunuzdur. 2004 yılında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın her sene doğum gününde hatırlatan beren saat, hayatını kaybeden sevgilisini benim kahramanım notuyla andı. Türkiye, efe güray'ı sevgilisi beren saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı. Türkiye, efe güray'ı sevgilisi beren saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı.

Beren Saat, eski sevgilisi Efe Güray'ı unutamıyor
Beren Saat, eski sevgilisi Efe Güray'ı unutamıyor from cdn.bolgegundem.com
Efe güray ölümü, neden ve kaç yaşında öldü? Beren saat, 2004 yılında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın her doğum gününde paylaşım yapmayı unutmuyor. Saat, bu alışkanlığı bozmayarak 2021 senesinde de güray'ın doğum gününü kutladı. Güray'ı her yıl doğum gününde hatırlatan saat, hayatını kaybeden sevgilini benim kahramanım notuyla andı. Ünlü oyuncu beren saat, anneler günü'nde trafik kazasında vefat eden sevgilisi efe güray'ın doğum gününü ve annesinin. Beren saat'in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan efe güray, saat'in ünlenmesine vesile olan yarışma sırasında kendisini hiç yalnız bırakmamış ve desteklemişti. Saat'in ünlü olmasında en büyük etkendi. Beren saat, 2002 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü unutmadı.

Saat, bu alışkanlığı bozmayarak 2021 senesinde de güray'ın doğum gününü kutladı.

Efe güray ölümü, neden ve kaç yaşında öldü? Elim bir trafik kazası sonucu genç yaşında kaybettiği efe güray'la ilgili, benim kahramanım açıklamasını yapan beren saat, sevenlerini hüzünlendirdi… Ünlü oyuncu beren saat, anneler günü'nde trafik kazasında vefat eden sevgilisi efe güray'ın doğum gününü ve annesinin. Beren saat ilk aşkını unutmadı. Beren saat, bu alışkanlığı bozmayarak. Oyuncu beren saat, 2004 yılında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ı doğum gününde andı. Beren saat henüz ünlü olmadan aşkı olan efe güray, ünlü olmasın da büyük bir katkı sağladığı biliniyor. Saat, bu alışkanlığı bozmayarak 2021 senesinde de güray'ın doğum gününü kutladı. Ancak, 2004 yılında henüz 19 yaşına geldiğinde bir arkadaşının kullandığı araçla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Türkiye, efe güray'ı sevgilisi beren saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı. Geçen sene eşi kenan doğulu ile aralarında soğuk rüzgarlar eserken 2004 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü kutladığı için. Başarılı oyuncu beren saat, sosyal medya hesabından 2004 yılında trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan efe güray'ın doğum gününü kutladı. Beren saat'in ünlü olmadığı dönemde aşk yaşadığı efe güray, 2004 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucu henüz 19 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Beren saat'in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan efe güray, güzel oyuncu beren saat'in ünlenmesine vesile olan yarışma sırasında kendisini hiç yalnız beren saat, 2002 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü unutmadı. Efe güray, beren saat'in liseden beri sevgilisi ve en yakın arkadaşıydı. Beren saat'in ünlü olmadığı dönemde aşk yaşadığı efe güray geçirdiği trafik kazası sonucu 2004 yılında vefat ettiğinde 19 yaşındaydı. Efe güray kaç yaşında nasıl öldü? Bu gerçeği öğrenenler yoğun şekilde, efe güray kimdir?

Efe Güray kimdir? Efe Güray neden vefat etti? - Haberler
Efe Güray kimdir? Efe Güray neden vefat etti? - Haberler from foto.haberler.com
Beren saat, 2002 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü unutmadı. Başarılı oyuncu beren saat, sosyal medya hesabından 2004 yılında trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan efe güray'ın doğum gününü kutladı. Saat'in ünlü olmasında en büyük etkendi. Ünlü oyuncu beren saat, trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününde yine unutmadı. Oyuncunun paylaşımına düştüğü not ise takipçilerini ikiye böldü. Hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İkinci bir şans verdiği evliliğinde kenan doğulu ile mutlu günler geçiren beren saat, dün akşam sosyal medya hesabından 2004 yılında trafik kazasında kaybettiği eski sevgilisi efe güray'ın doğum gününü kutladı. Beren saat'in unutamadığı, ölümüyle yasa boğulduğu en yakın arkadaşı ve aynı zamanda sevgilisi olan efe güray'ın ismini mutlaka duymuşsunuzdur.

Efe güray, trafik kazası sonucu vefat etti.

Ancak, 2004 yılında henüz 19 yaşına geldiğinde bir arkadaşının kullandığı araçla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Beren saat ilk aşkını unutmadı. Efe güray, beren saat'in liseden beri sevgilisi ve en yakın arkadaşıydı. Saat, birbirine sarıldıkları kareyi kahramanım notuyla paylaştı.pic.twitter.com/osxu0kfm2h. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla beren saat sosyal medyanın gündemine oturdu. Beren saat 2004 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi efe güray'ı yaş gününde andı. İkinci bir şans verdiği evliliğinde eşi kenan doğulu ile mutlu günler geçiren beren saat, sosyal medya hesabından 2004 yılında trafik kazasında kaybettiği eski sevgilisi efe güray'ın doğum gününü kutladı. Efe güray, yeditepe üniversitesi diş hekimliği fakültesi'nde okuyordu. Türkiye, efe güray'ı sevgilisi beren saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı. Beren saat, 2002 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü unutmadı. Geçtiğimiz günlerde instagram hesabından eski sevgilisi efe güray ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan oyuncu beren saat'e Beren saat tarafından sıkça ölüm yıldönümlerinde de hatırlanan efe güray saat'in yarışmaya katılmasında ve ünlü olmasında da etki etmiştir. Peki beren saat ilk aşkı efe güray ile ilgili neler söyledi?

Geçen sene eşi kenan doğulu ile aralarında soğuk rüzgarlar eserken 2004 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü kutladığı için. Efe güray, yeditepe üniversitesi diş hekimliği fakültesi'nde okuyordu. Efe güray, beren saat'in liseden beri sevgilisi ve en yakın arkadaşıydı. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımına, benim kahramanım notunu düştü. Güray'ı her yıl doğum gününde hatırlatan saat, hayatını kaybeden sevgilini benim kahramanım notuyla andı.

Beren Saat'in Ölen İlk Sevgilisi Efe Güray'ın Doğum Gününü ...
Beren Saat'in Ölen İlk Sevgilisi Efe Güray'ın Doğum Gününü ... from i.medyafaresi.com
Ünlü şarkıcı kenan doğulu ile 2014'te los angeles'ta nikah masasına oturan oyuncu saat, 2004 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski sevgilisi efe güray'ı doğum gününde unutmadı. Spordaki ve derslerindeki başarılarıyla öğrenimini burslu olarak sürdürüyordu. Saat, 2004 yılında hayatını kaybeden ilk aşkını andığı paylaşımda, benim kahramanım notunu düştü. Elemeler öncesinde uzun bir kuyrukta bekleyen adayların arasında, beren saat yerine efe sıra tutuyordu. Peki beren saat ilk aşkı efe güray ile ilgili neler söyledi? Şu an olduğu konuma onun sayesinde, onun desteğiyle geldiğini hiçbir zaman unutmadı beren saat. Güzel oyuncu yaptığı paylaşımına, benim kahramanım notunu düştü. Beren saat'in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı efe güray, ünlü oyuncuyu tanınması ve ünlenmesine vesile olan yarışma programı boyunca yalnız bırakmamış ve desteklemişti.

Beren saat'in ünlü olmadığı dönemde aşk yaşadığı efe güray geçirdiği trafik kazası sonucu 2004 yılında vefat ettiğinde 19 yaşındaydı.

Efe güray kazada yaşamını yitirdi. İkinci bir şans verdiği evliliğinde kenan doğulu ile mutlu günler geçiren beren saat, dün akşam sosyal medya hesabından 2004 yılında trafik kazasında kaybettiği eski sevgilisi efe güray'ın doğum gününü kutladı. Peki beren saat ilk aşkı efe güray ile ilgili neler söyledi? Beren saat'in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı efe güray, ünlü oyuncuyu tanınması ve ünlenmesine vesile olan yarışma programı boyunca yalnız bırakmamış ve desteklemişti. Beren saat tarafından sıkça ölüm yıldönümlerinde de hatırlanan efe güray saat'in yarışmaya katılmasında ve ünlü olmasında da etki etmiştir. Saat, bu alışkanlığı bozmayarak 2021 senesinde de güray'ın doğum gününü kutladı. Efe güray, beren saat'in liseden beri sevgilisi ve en yakın arkadaşıydı. Beren saat, trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın doğum gününü unutmadı. Saat, 2004 yılında kaybeden sevgilisini ''benim kahramanım notuyla andı. Beren saat, bu alışkanlığı bozmayarak. Saat'in ünlü olmasında en büyük etkendi. Güzel oyuncu yaptığı paylaşımına, benim kahramanım notunu düştü. Beren saat, 2004 yılında hayatını kaybeden ilk aşkı efe güray'ın her doğum gününde paylaşım yapmayı unutmuyor.

Posting Komentar

0 Komentar